Én partner der dækker hele norden

Outsource dit bogholderi - og oplev større fleksibilitet og et altid opdateret team, som samtidig bidrager positivt til din bundlinje…

Når du vælger at outsource gør du dig fri af et fast bogholderi med faste omkostninger. Vi er et fleksibelt bogholderi, hvor du kan skrue op og ned for regnskab, bogføring og løn, så det passer til din virksomheds aktiviteter. Med andre ord; du behøver ikke tænke på barsler, ferie og orlov - vi er der, når du har behov for os, og er der ekstra tryk på, behøver du ikke ansætte nye medarbejdere - BtB kan sætte ekstra ressourcer på dine opgaver. Samtidig kan vi sikre dig en god nattesøvn, for vi er altid opdateret på den nyeste viden indenfor vores område, så vores kompetencer kombineret med vores erfaring, gør os til et stærkt team, som du altid kan regne med - vi er kun et opkald væk.

Bogholderi kan være en stor del af driften – din bogholder skal være opdateret på den nyeste lovgivning, og der skal være styr på dokumentation og bilag. Ved outsourcing bliver du mindre sårbar, og det er vores erfaring, at en outsourcing sparer dig for ikke mindst bekymringer, men også bidrager positivt til din bundlinje. Det er de faste omkostninger, vi kan sparer dig for, men også vores strukturerede arbejdsgang, udnyttelse af software og opdaterede kendskab til lovgivningen sparer dig for omkostninger.
Endvidere giver vi dig et overblik over virksomhedens økonomiske situation og de muligheder du har for at opnå bedst muligt resultat. Skulle du have behov for det, så har vi altid advokat i huset og en revisor tilknyttet, som hurtigt og effektivt kan give dig svar.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Bogføring
Moms
Kreditor/debitorstyring
Ansættelses- & fratrædelsesaftaler
Regnskab/Bogholderi
... og meget mere

Du kan vælge at outsource en del af administrationen eller hele området til BtB.

Bløde værdier og skarpe strategier. En korrekt og effektiv personaleadministration med fokus på HR er en stor værdi for virksomheden..
Dine ansatte er grundstenene i din virksomhed og i dag er dygtige medarbejdere en værdifuld ressource, som bidrager positivt til godt arbejdsmiljø og virksomhedens resultat. God personaleadministration kræver, at der er styr på lovgivning, overenskomster, håndtering af personfølsomme oplysninger, udarbejdelse af ansættelsesaftaler, regler for uddannelser og kurser … og meget meget mere.
Hos BtB er vi opdaterede på reglerne og klar til at hjælpe, så dit fokus i stedet kan være på din og din virksomheds kernekompetencer. Ved outsourcing står vi for kontrakter og overenskomster (- også udenlandske) og vi bliver en del af dit hverdags setup, hvor vi prioriter en god dialog. Vores fineste opgave er at give dig overblik, og et grundlag for at tage gode beslutninger for din virksomhed.

BtB Consult ApS

Greve Bygade 22
2670 Greve
DK - Danmark

Kontakt

Telefon: +45 46152927
Mail: info@btbconsult.dk
Web: btbconsult.dk
CVR: 29195951
Copyright 2020 - BtB Consult ApS

BTB Consult

Greve Bygade 22
2670 Greve
DK - Danmark

Kontakt

Telefon: +45 43611938
Mail: info@btbconsult.dk
Web: www.btbconsult.dk
CVR: 29195951
Copyright 2020 - BTB Consult A/S
checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram